AMNA X Dorian Popa – Shoturi

AMNA și Dorian Popa colaborează din nou și lansează „Shoturi”, o piesă cu ritmuri de bachata. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

După „Nu poți să mă uiți”, „Banii”, „Cealaltă ea”, „Pare rău, pare bine” și „Motivul Meu”, AMNA și Dorian Popa își unesc din nou vocile pentru „Shoturi”. Versurile melodiei vorbesc despre o dragoste pierdută, dar ale cărei amintiri încă cântăresc greu.

Cei artiști au lucrat din nou cu Silviu Mîndroc pentru videoclipul muzical. Vizualul surprinde scene fierbinți de vară, dansuri pline de energie și apropieri încărcate de afecțiune.

AMNA a cucerit publicul cu hituri precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă sute de milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Printre cele mai recente colaborări ale artistei se numără „Stelele” (feat Emilian), „Poate mai târziu”, „Sună-mă tu” sau „Te-am Iubit”.

Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hâtz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), „Buze” (feat What’s UP), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat RUBY), „Banii”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro