Andra x India Martinez – El Vuelo

Andra bifează o colaborare de excepție cu artista spaniolă India Martinez. Cele două au lansat „El Vuelo”, piesă ce este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Compusă de David Santisteban Marcos, Gonzalo Hermida Quero și India Martinez, „El Vuelo” este o piesă despre acea dragoste intensă, a cărei flacără a ars și a lăsat în urmă amintiri apăsătoare. Ritmurile latino, vocile speciale ale artistelor, precum și senzualitatea limbii spaniole fac din „El Vuelo” o poveste care te cucerește de la prima audiție.

„Muzica nu cunoaște bariere, căci a reușit să ne aducă împreună două suflete creative din colțuri diferite ale lumii. Suntem încântate să împărtășim această piesă specială cu voi și suntem sigure că vă va cuceri inimile!”, a transmis Andra.

India Martinez a adăugat:

„Încă nu-mi vine să cred că acest vis s-a împlinit! De mică am ascultat muzică în limba română, datorită prietenilor mei români din Spania. Sunt încântată să cânt această melodie împreună cu Andra, are o voce incredibilă. Îți mulțumesc, dragă Andra, că mi-ai dat ocazia să cânt cu tine și că mi-ai dat mâna ta să prind ZBORUL către România așa cum am visat mereu. Simt că acesta este începutul a ceva minunat!”.

Cu o carieră de peste 20 de ani în industrie, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei de la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles.

Printre cele mai recente lansări ale artistei se găsesc „Jumătatea mea mai bună” (feat 3 Sud Est), „Timpul”, „Doar vina ta” (feat. Smiley) și „Nu M-am Gândit La Despărțire” alături de Andrei Bănuță.

Artista este o prezență strălucitoare și în lumea televiziunii, fiind jurat în cadrul emisiunii „Românii au talent” încă din prima ediție și experimentând acest rol și în cadrul emisiunilor „Vocea României” și „Vocea României Junior”.

India Martinez este o cântăreață spaniolă de flamenco și pop. Artista are la activ nouă materiale discografice, cinci dintre acestea fiind certificate cu platină și aur. În anul 2009, India Martinez a fost nominalizată la Premiile Latin Grammy la categoria „Best New Artist”.

Primul contact pe care l-a avut cu muzica flamenco a fost prin lecțiile de dans pe care le-a început la vârsta de 5 ani, marcând începutul unui studiu îndelungat al muzicii specifice. La doar 18 ani, semna cu label-ul La Voz del Sur și își lansa albumul de debut, „Azulejos de Lunares”. Albumul conține reinterpretări ale unor tangouri și bolerouri clasice, rearanjate muzical de către Jose María Cortina.