Andreea Bălan feat. What’s UP – Băieți cu inima în blugi

Andreea Bălan colaborează cu What’s UP și lansează „Băieți cu inima în blugi”, o piesă fresh, potrivită pentru vară și cu un mesaj cu substrat. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Cu muzica și versurile compuse de Ionuț Bacula (Papu) alături de Vlad Manolache și What’s UP, „Băieți cu inima în blugi” este o piesă empowering pentru toate femeile care știu ce vor de la viață și mai ales de la o relație, dar care conține și un mesaj cu substrat pentru băieții care aleg să iubească doar prin cuvinte și nu prin fapte.

„<<Băieți cu inima în blugi>> este o piesă pentru femeile puternice care își doresc alături un bărbat și mai puternic”, a declarat Andreea Bălan.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori”, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta”, „Dor de casă”, o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi și „Acum”, o piesă pop dance ce te poartă timp de trei minute într-o lume colorată, acolo unde iubirea și distracția dau tonul zilei.

What’s UP a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a colaborat cu nume precum Andra, JO, RUBY, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro