ANTONIA x KiDi – Moonlight

Antonia a lansat piesa „Moondlight”, o nouă melodie în limba engleză, în egală măsură suavă şi ritmată. Primeşte un videoclip doldora de prim planuri cu chipuri feminine înlănţuite în sărutări şi dezmierdări.

Antonia ne-a oferit piesa „Moonlight” pe 8 septembrie 2023, în colaborare cu KiDi. Pe lângă cadrele cu oameni care se sărută avem in videoclip şi jocuri de culoare, cu praf colorat şi efecte artistice pe un fundal marin. Senzualitatea transcende genul aici şi dezmierdările trec de la oameni cu oameni la oameni cu flori sau pur şi simplu clipul prezintă prim planuri cu ochi şi mâini înlănţuite.

Piesa are la bază afro beats, susţinute de vocea Antoniei, plus timbrul special al lui KiDi, pe un beat de fundal care creează o călătorie muzicală exotică. Melodia sărbătoreşte iubirea, dansul şi spiritul vibrând asociat afrobeats-ului. A fost compusă de către Jordan Shaw, KiDi, Alexandru Turcu, Achi, iar versurile le aparţin lui Jordan Shaw, Jonasu, KiDi.

De producţie s-au ocupat Alexandru Turcu şi Achi. „Moonlight” are un videoclip creat şi editat de către Bogdan Păun de la NGM Creative şi spune o poveste de dragoste emoţionantă cu pasiune şi dorinţă.

Iată ce spun artiştii despre track:

Antonia: „Această melodie este specială pentru mine, este dulce și plină de dragoste. Mă bucur de această colaborare cu KiDi pentru „Moonlight”, stilul lui a completat frumos piesa”.

KiDi: „Antonia este o artistă foarte talentată, cu o voce unică, versatilă care merită să fie apreciată și iubită de public la nivel internațional. A fost o plăcere să colaborez cu ea pentru „Moonlight” și sunt încântat că toată lumea se poate bucura de magia piesei.”

Mărturisesc că nu ştiam numele de KiDi până azi, dar aflăm că e vorba despre un artist pe numele său real Dennis Nana Dwamena, originar din Ghana. El a creat un sound aparte, de nişă, cu vocea sa şi personajul său fermecător. Printre hiturile sale se numără „Say You Love Me”, „Odo”, „Adiepena”, „Thunder”, dar şi „Say Cheese” şi „Enjoyment”. A castgiat multple premii, precum „Highlife Song of the Year”, „Male Vocalist of the Year”, „Album Of the year” sau „Artistul Anului”.

Antonia vine după lansarea piesei „Ping Pong”, o melodie cu spirit de vară, dar şi după colaborarea cu florianrus pe „Dududum”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro