Ariana Grande a dezvăluit tracklist-ul albumului „eternal sunshine”

Ariana Grande se pregătește să lanseze „eternal sunshine”, cel de-al șaptelea album din carieră. Discul va fi disponibil începând cu 8 martie, dar, până atunci, artista le-a dezvăluit ascultătorilor titlurile pieselor.

Cântăreața de 30 de ani a completat lista celor 13 melodii de pe discul „Eternal Sunshine” în cadrul unui videoclip publicat pe Instagram. Ariana a dezvăluit titlurile pieselor cu numărul 4, 8, 12 și 13, restul fiind deja cunoscute publicului larg.

Materialul video arată lista de melodii, toate scrise de mână pe o bucată de hârtie. De jur împrejur apar mai multe cuvinte, ce par a fi versuri extrase din cântece. De exemplu, „Îți voi păstra suferința într-o cutie aici, lângă mine” sau „Dacă soarele ar refuza să strălucească, aș rămâne totuși iubita ta?”.

„Eternal Sunshine” marchează primul album de studio al Arianei de la „Positions” din 2020. De pe acest disc, a lansat doar o melodie până acum – „yes, and?” – care a debutat în topul Billboard Hot 100. Artista a mărturisit că nu are de gând să mai lanseze un alt single până când materialul nu va fi lansat în întregime.

Deși „yes, and?” este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei „Wicked”, unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

TRACKLIST „Eternal Sunshine”:

 1. intro (end of the world)
 2. bye
 3. don’t wanna break up again
 4. Saturn Returns Interlude
 5. eternal sunshine
 6. supernatural
 7. true story
 8. the boy is mine
 9. yes, and?
 10. we can’t be friends (wait for your love)
 11. i wish i hated you
 12. imperfect for you
 13. ordinary things (feat. nonna)

Sursa: infomusic.ro