Arsenium x TYMMA – Bella Hadid (Come to Madrid)

Vara aceasta, Arsenium și Tymma aduc în playlist-uri „Bella Hadid (Come to Madrid)”, un single fresh, cu beat-uri dance, ce îți va rămâne întipărit în minte de la prima ascultare. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Cu muzica și versurile compuse de Arsenium și Timofei Crudu (Tymma), „Bella Hadid (Come to Madrid)” vine cu un refren super catchy și un videoclip filmat pe străzile renumite ale Madridului, unde farmecul și energia orașului se află la cote ridicate.

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum „Dragostea din tei”, „Despre tine” și „De ce plâng chitarele”. În 2006, a reprezentat Moldova la Eurovision cu piesa „Loca”, iar în 2008 a lansat „Rumadai”, single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria. În 2014, artistul a reprezentat România în cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latină și a câștigat premiul pentru „Best Performer”.

De-a lungul timpului, Arsenium a lansat piese precum „Love Me… Love Me”, „Porque te amo”, „Bella Bella”, „Bon ami” (alături de Mianna și Heren), „O Zi” (alături de Holograf), dar și „Lumea Asta” (alături de Paula Hriscu), o baladă cu un mesaj sensibil și actual.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro