Cabron – Barca

Cabron a lansat „Barca”, o piesă despre zilele însorite de vară și despre a trăi fără regrete. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Dacă în ultimii ani Cabron și-a obișnuit ascultătorii cu colaborări de succes, în 2022 cu Theo Rose cu piesa „Fructul interzis”, iar în 2023 cu Jo – „La mal”, acum prezintă aduce un single răcoritor ca un vin de vară. Coproducție HaHaHa Production și Cat Music, „Barca” transmite o stare de bine și un refren care-ți va rămâne în minte.

Videoclipul ilustrează cadru cu cadru acea stare de relaxare, de la golful jucat în liniște, la petrecerile serilor răcoroase de vară.

Cabron activează pe piața muzicală din România de peste 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, „Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din România, printre ele numărându-se „Arată-le la toți”, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarbă”, „Dă-o tare”, „Vocea ta” , „La masa mea”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro