Carousel – Trădare

Trupa clujeană Carousel a lansat „Trădare”, o piesă acompaniată de un videoclip oficial. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Videoclipul noului single pune în lumină încercările la care omul este supus, atunci când pilonul de bază al relațiilor interumane, încrederea, este distrus. „Trădare” reușește să deruleze nu doar muzical, ci și vizual, consecințele emoționale care apar atunci când se experimentează deziluzia loialității. În paralel, jocul de șah controlează dansul partenerilor, subliniind faptul că manipularea și trădarea pot fi prezente chiar și în cele mai intense legături interumane.

Mimica și dansul artiștilor oglindesc uimirea celor care sunt izbiți de prăbușirea unei conexiuni. În același timp, muzica tensionată de metalcore, prin liniile melodice agresive și versurile pline de intensitate, redau tumultul emoțional al trădării.

Carousel este o trupă de rock alternativ/metal/prog și multe alte influențe depinzând de povestea pe care fiecare dintre piese o expune. Trupa s-a format în noiembrie 2017 în Cluj-Napoca și este formată din Miruna Elena Davidoaie la tobe, Tudor Bob chitară, Horia Ciogu la bas și Cosmin Mariciuc la voce. Din punct de vedere muzical, Carousel cuprinde riff-uri de chitară puternice pe alocuri sau părți melodioase și spațiale, linii de bas dinamice peste care vin tobele balansate. Vocea variază de la melodic curat la scream, exact ca într-un carusel, dar muzical.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro