Cea mai bogată artistă din România! Locuiește într-o casă de peste un milion de euro și are o avere impresionantă

La peste 15 ani de la debutul său în industria muzicală și lansarea primei piese, artista din România care stă cel mai bine din punct de vedere financiar este Inna, în vârstă de 37 de ani. De când s-a lansat, artista a făcut furori și a reușit să susțină nenumărate concerte atât în România, cât și în străinătate, iar asta a ajutat-o să aibă un public larg și o mulțime de fani și acolo.

Inna și-a crescut veniturile odată ce piesa sa „Hot”, apărută în 2009, a devenit hit internațional. A început să fie cunoscută inclusiv în SUA, unde pentru un corcert solicită nici mai mult și nici mai puțin de 40.000 de euro, scrie click.ro. Pe când în țară, suma este undeva între 10.000 si 15.000 de euro. Mai mult decât atât, artista deține bolizi de lux în valoare de sute de mii de euro, iar casa în care locuiește trece de milionul de euro.

Inna ocupă poziția de cea mai bogată vedetă din România. Averea estimată a cântăreței se situează la peste 23 de milioane de euro, mai mult decât orice alt artist din țară, potrivit playtech.ro.

Astfel că nu ne este de mirare că locuiește într-o vilă ce depășește un milion de euro, situată într-un cartier rezidențial de pe raza comunei Pantelimon.

Cu toate acestea, cele mai mari investiții le face în cariera sa de artist, haine, mai ales în ținutele de scenă. De asemenea, pe lângă cariera de succes și averea impresionantă, Inna este împlinită și în plan sentimental, fiind într-o relație de mulți ani cu rapperul Deliric.

sursa: unica.md