Cleopatra Stratan – Eu cu ce mă îmbrac?

Cleopatra Stratan rostește întrebarea de pe buzele fetelor îndrăgostite de shopping: ”Eu cu ce mă îmbrac?”. Noul single al artistei este o piesă pop dance de vară, cu care vor rezona multe dintre adolescente.

Compus și produs de către Cleopatra alături de Edward Sanda și Irina Kupko, single-ul „Eu cu ce mă îmbrac?” ridică o întrebare importantă pentru tinerele dependente de modă. Versurile „Eu cu ce mă-mbrac?/N-am niciun răspuns/Am tot mall-ul în dulap/Și nu mi-e de-ajuns” conturează enigma celor care se pierd în propriul dulap.

„Am scris piesa cu soțul meu, Edward, și Irina Cupco, când ne-a venit ideea să scriem despre problema mondială a femeilor: hainele! Silviu Mîndroc a ecranizat perfect povestea piesei, iar prietenele mele, Marinela și Nicoleta Bezer, s-au potrivit de minune și îi mulțumesc enorm echipei cu care am lucrat la acest proiect!”, povestește artista.

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei papușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea” și „Dragoste, vă rog” alături de Edward Sanda. Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu o lună „Vorba de tine„, o baladă emoționantă despre iubire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro