Concertele lui Placido Domingo au fost reprogramate în luna noiembrie

Concertele pe care Placido Domingo ar fi trebuit să le susțină în luna februarie la București și Cluj-Napoca au fost reprogramate pentru luna noiembrie a acestui an. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-și anuleze călătoria în România din motive medicale. Conform unui document medical oficial primit și pus la dispoziția organizatorilor, Placido Domingo a fost diagnosticat cu bronșită acută fapt pentru care i-a fost impusă o perioadă de repaus vocal de cel puțin 10 zile.

Prin urmare, cele două concerte pe care urma să le susțină pe 23 februarie 2024 la BT Arena din Cluj Napoca și 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti au fost amânate. Clujenii se vor întâlni cu artistul pe 7 noiembrie, iar fanii Placido Domingo din București îl vor asculta live pe 4 noiembrie.

Reprogramări concerte Placido Domingo

  • București, Sala Palatului – pe 4 noiembrie 2024
  • Cluj, BT Arena – pe 7 noiembrie 2024

Mall4Art și KIMARO Entertainment, organizatorii concertelor, au declarat:

„Din păcate, din cauza unei bronșite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să își onoreze angajamentele pentru aceste date. Înțelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza și ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! Dorim să oferim un concert memorabil la cele mai înalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an și lipsa de disponibilitatea celor două săli, după numeroase discuții și încercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate”.

Bilete concerte Placido Domingo

  • Pentru cei care dețin bilete pentru datele inițiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, deținătorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate.

Sursa: infomusic.ro