Corina – Ai Ales

Corina revine în lumina reflectoarelor cu un single provocator, îndrăzneț și memorabil numit „Ai ales”. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Cu un look futurist și inspirat din cultura cyberpunk, Corina are un robot-câine drept partener în noul videoclip al piesei „Ai Ales”. Cei doi sunt surprinși în ipostaze provocatoare ce vor face deliciul publicului, iar melodia are ingredientele ce-o vor face să rămână în atenția fanilor pentru o lungă vreme.

Piesa a fost compusă în studiourile Global Records de Florian Rus, Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Cotoi. Regizorul videoclipului a fost Bogdan Păun cu Paul Tatcu în rol de DOP, iar de producția lui s-au ocupat NGM Creative și Loops Production.

„Este o piesă despre alegeri greșite în dragoste, despre cei apreciați mai puțin la timpul lor care devin << the one that get away>> și încep să fie căutați din nou de cei care i-au lăsat. Mi-a plăcut de la prima audiție, am dansat instant pe ea și pe loc am știut că este viitoarea mea piesă. Enjoy & vă pup!” a declarat Corina.

Corina este o prezență excentrică pe scena românească din ultimii 20 de ani, ce surprinde mereu prin stiluri și abordări noi. De-a lungul carierei, s-a portretizat ca un artist de pop urban cu influențe electro, la care se adaugă un stil nonconformist ce surprinde la fiecare apariție.

Corina a rămas întipărită în inimile oamenilor cu piese precum „Fete din Balcani”, „Autobronzant” sau „A ta”, dar succesul ei a fost prezent încă de la lansarea primul ei album „Noi Doi” produs de Marius Moga în 2004, unde single-ul cu același nume a urcat până pe poziția #4 în Romanian Top 100. În anul 2008 a lansat albumul cu numărul patru – „Gimme Your Love” – înregistrat în Hamburg și supervizat de Toni Cottura, pe album regăsindu-se o colaborare cu rapperița americană Lumidee pe piesa „Let Go”. Trei ani mai târziu, a lansat împreună cu JJ piesa „No Sleepin” ce a urcat în Top 10 Polonia și Spania, Top 20 Germania și Australia și în Top 30 Elveția.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro