Cum sunt copiii născuți în luna ianuarie? Opt adevăruri descoperite în studii

Dacă urmează să naști sau ai născut în luna ianuarie, probabil că te întrebi cum sunt copiii născuți în această lună. Iată ce spun studiile despre aceștia:

  1. Sunt foarte amuzanți. Copiii născuți în luna ianuarie au un simț al umorului foarte dezvoltat. Uneori nici nu știi când glumesc și când nu. Sarcasmul lor este foarte natural, chiar dacă uneori te poți simți înțepat.
     2. Sunt mai reci. Copilul născut în luna ianuarie este ușor mai iritabil decât bebelușii născuți în alte luni ale anului. Vremea rece din luna în care s-au născut le           dă și copiilor o natură ușor mai rece în relațiile cu oamenii.
  1. Sunt creativi. Imaginația și creativitatea copiilor născuți în ianuarie sunt la cote mari. Au abilități de rezolvare a problemelor. De mici le place să rezolve puzzle-uri. Sunt foarte logici și posedă o inteligență peste medie. Vei avea multe motive de mândrie dacă ai un copil născut în luna ianuarie.
  1. Sunt curajoși și independenți. Copiii născuți în luna ianuarie arată de mici nevoia de independență. Sunt foarte curajoși și dornici de a cuceri teritorii. Nu prea acceptă limitele și regulile. Le place să facă lucrurile singuri și nu se arată foarte încrezători în ceilalți. Mai ales că sunt convinși de mici că nimeni nu va putea face un lucru mai bine decât ei.
  1. Sunt predestinați succesului. Te va bucura să citești acest lucru. Dar n-ar trebui să te mire deoarece firea lor încăpățânată și concentrată pe soluții, pe rezultate, îi vor ajuta să atingă succesul. Ca și zodie, sunt fie Capricorn, fie Vărsător. Le place să fie celebri și o vor atinge într-un fel sau altul.
  1. Adoră să fie la conducere. Copiii născuți în luna ianuarie adoră să fie la conducere, să aibă idei, să își impună punctul de vedere, să schimbe modul de gândire al celorlalți. Sunt foarte hotărâți, iar oamenii au tendința să îi urmeze. De aceea sunt lideri innăscuți.
  1. Pot fi doctori sau recuperatori de creanțe. Dacă stai să te gândești ce va face copilul tău când va fi mare, ia în calcul meseria de medic sau recuperator de creanțe. Au toate calitățile necesare!
  1. Sunt foarte secretoși. Copiii născuți în luna ianuarie sunt secretoși din fire. Le place să păstreze unele lucruri doar pentru ei. Deci nu te aștepta să vină să-ți povestească ce au făcut la grădiniță, de exemplu. Mai mult, natura lor îi face să nu aibă prea multă încredere în oameni, deci cu atât mai mult nu își vor deschide sufletul foarte ușor în fața cuiva. Nici măcar în fața părinților.

Sursa: ea.md