Delia – Între Noi

Delia continuă să-și urmeze instinctul și lansează o nouă compoziție proprie, o piesă de dragoste intitulată ”Între Noi”. Artista ne îndeamnă să ne lăsăm purtați de ceea ce simțim, pentru că iubirea nu este un ideal, ci un sentiment de care ar trebui să ne bucurăm cu toții.

Toamna se numără baladele în industria muzicală. Deloc întâmplător, melancolia își găsește bine locul în acest sezon, așa că noua piesă a Deliei, „Între Noi”, pică la țanc. Cu linia melodică și versurile semnate de artistă, noul single oglindește fidel personalitatea sa, Delia părând hotărâtă să demonstreze că muzica mainstream nu trebuie să urmeze un tipar sau un trend. Din poziția sa, artista își permite să experimenteze, și o face cu mult curaj, la fel cum s-a întâmplat și când a lansat prima piesă sub formă de NFT din România.

„Între Noi” este o piesă ce vine dintr-o emoție sinceră, neplanificată în scop de hit, iar versurile nu caută să agațe idei colective, ci să transmită un mesaj autentic. „Lasă-ți inima deschisă, / Dragostea nu e un ideal / E ceva normal”, spune Delia, piesa ei de dragoste fiind expresia unui spirit liber, ce-și trăiește viața fără a ține cont de cutume și preconcepții.

Videoclipul piesei, inspirat puțin de „Squid Game”, noul serial-senzație de pe Netflix, este regizat de Bogdan Daragiu, care a mai colaborat cu Delia în 2015, pentru piesa „Cum ne noi”.

Delia reușește să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Prin cele patru albume ale sale, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum „Cum ne noi”, „Da, mama”, „Gura ta”, „Atât de trist”, „Ce are ea”, „Unde dragoste nu e”, „Acadele”, „Rămâi cu bine”, „Pe aripi de vânt” și continuă să surprindă prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla’s Dreams, Deepcentral sau The Motans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro