Dorian Popa feat. Liviu Teodorescu – DA

Dorian Popa și Liviu Teodorescu colaborează din nou și lansează „DA”, o piesă despre o dragoste pasională. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Mark Stam, Stefan Marin, Șerban Georgescu și Andrei Horjea, „DA” are un vibe fresh, de vară, și vorbește despre dorință și atracție. Dorian Popa și Liviu Teodorescu cântă despre o EA senzuală, îmbrăcată într-o rochie roșie, „mulată pe corp”, ce sucește mințile celor care îi ies în cale.

Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hâtz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), „Buze” (feat What’s UP), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat RUBY), „Banii”.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro