Edward Sanda X Cleopatra Stratan X Codruţa Filip X Valentin Sanfira – Moșule de unde ai bani?

În ceea ce e poate cel mai bizar intitulat colind, „Moşule de unde ai bani” este o piesă veselă de Crăciun, provenită de la 4 artişti în vogă. E vorba despre Edward Sanda, Cleopatra Stratan, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira.

Cei patru artişti apar în videoclip în pijamale, aşteptându-l pe Moş Crăciun şi prinzându-l chiar în fapt. „Moşule de unde ai bani?” este o piesă copilăroasă şi naivă, catchy şi uşor de memorat pentru cei mici. Edward Sanda surprinde printr-o porţiune de rap, cu un flow în stil Puya, dar mult mai PG13. Sunt şi versuri despre Elon Musk, criptomonede şi nerăbdarea desfacerii cadoului.

Apare şi ceva product placement de la o cofetărie, iar cei 4 tineri savurează prăjituri lângă brad. Valentin Sanfira contribuie cu elementul folcloric, cu un tremolo din voce specific, în vreme ce Cleopatra Stratan şi Codruţa Filip fac refrenul savuros. „Moșule de unde ai bani?” este un titlu ciudat, recunosc, dar poate fi şi un motiv pentru viralizare şi discuţie despre acest track, publicat pe canalul lui Edward Sanda.

A strâns 73.000 de vizualizări în 18 ore şi ar putea intra în Trending foarte curând.

Iată ce a declarat Cleopatra Stratan despre melodie:

Am scris acest colind în timpul unei sesiuni la care am participat atât eu, cât și Edi, Codruța și Vali. Ideea de bază a piesei a pornit chiar de la Vali, iar nouă ne-a plăcut și de aici am dezvoltat și a ieșit acest cântec fain. Ne-am dorit să iasă un proiect super optimist și să transmitem o stare foarte bună prin el. Ne-am distrat foarte mult, atât la studio când am înregistrat «Moșule de unde ai bani?», cât și la filmări, unde am râs în hohote. Vrem să le mulțumim foarte mult celor de la Dulcinella, care ne-au îndulcit videoclipul și filmările, dar și lui Silviu, care a ecranizat atât de frumos povestea noastra.

Aflăm de la Edward Sanda în cât timp a fost piesa gata:

Piesa asta de Crăciun a fost făcută foarte rapid, în două zile. Vali a fost cel care a venit cu ideea pentru «Moșule, de unde ai bani?» și să facem un colind mai funny, După ne-am întâlnit la studio unde fiecare a venit cu câte o idee și așa s-a construit. Și mai mult decât atât, am îmbinat și două stiluri muzicale, pop și folclor, pentru ca Vali să-și păstreze amprenta. Clipul l-am filmat într-o noapte cu Silviu Mîndroc. Totul s-a întâmplat foarte repede, iar piesa se bucură de un feedback foarte bun din partea oamenilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro