Gamuel Sori x INNA – Party Songs

DJ-ul italian Gamuel Sori și INNA colaborează pentru prima dată și lansează „Party Songs”, o piesă plină de energie și optimism. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

„Party Songs” este piesa care te va scoate din orice dispoziție întunecată și îți va aminti că viața ta merită să aibă cea mai palpitantă coloană sonoră. Melodia a fost scrisă de Rollo, care a lucrat anterior cu nume precum BTS, Galantis și Ava Max, alături de IRAIDA, Achi și INNA. Producția a fost realizată de Achi și Gamuel Sori.

„Party Songs” este rezultatul colaborării dintre Global Records și Phrased Differently, unul dintre cei mai relevanți publisheri independenți la nivel global, ai căror autori au contribuit la hiturile unor artiști precum Doja Cat, Miley Cyrus, Calvin Harris, Ariana Grande, David Guetta și BTS.

„Aș spune că această melodie este un imn pentru toți cei care au trecut prin adolescență în anii de aur ai muzicii EDM și Dance, cu Avicii, The Chainsmokers, cei care ne-au influențat modul de a asculta muzică și de a o face. <<Party Songs>> este un banger care rezumă toate acele vibrații bune într-o singură piesă. A fost o plăcere să lucrez cu INNA pentru piesă, e cu adevărat un superstar”, a declarat Gamuel Sori.

INNA a adăugat:

„Vara asta o să fie din ce în ce mai hot! <<Party Songs>> s-a lansat și sunt sigură că vă veți distra de minune ascultând-o! Gogogo, Gamuel! Bucurați-vă de ea, party people!”

Gamuel Sori este un DJ și producător italian care face furori pe scena muzicii dance. Acesta a performat în unele dintre cele mai de succes cluburi din Italia, captivând publicul cu amestecul său unic de beat-uri și sunete. Stilul muzical al lui Gamuel este o fuziune diversă de genuri, creând o experiență electrizantă și de neuitat pentru ascultătorii săi.

În 2020, Gamuel a atins o etapă importantă în cariera sa, când piesa sa „Money’s Gone” a putut fi ascultată pe BBC Radio 1, propulsându-l mai departe în lumina reflectoarelor internaționale.

Cu un șir impresionant de hituri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, INNA este una dintre cele mai interesante voci din lumea dance. Artista a cucerit topurile globale cu hituri precum „Hot”, „Sun Is Up” sau „Déjà vu”, ajungând în topurile muzicale din zeci de țări.

INNA a colaborat, de-a lungul timpului, cu o mulțime de artiști precum Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee, Timmy Trumpet, Juan Magán, J Balvin, Yandel, Alok, Sofi Tukker și Sean Paul. În 2012 a devenit prima și singura artistă feminină europeană care a atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar în 2022 a trecut un nou prag: 10 miliarde de vizualizări și stream-uri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro