INNA x Sean Paul – Up

Inna și Sean Paul dau startul petrecerii cu piesa ”Up”. Colaborarea cu artistul jamaican vine la pachet cu un videoclip regizat de Bogdan Păun.

Lansată inițial solo, INNA relansează piesa „Up” împreună cu Sean Paul, melodia beneficiind și de un remix realizat de Romanian House Mafia. Single-ul este compus de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, INNA și Alex Cotoi, versurile fiind semnate de Minelli, iar producția de Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Încă de la premiera exclusivă pe radio, „Up” a intrat în mai puțin de o săptămână în Top 200 Shazam România pe locul 14, precum și in Top 200 Shazam Bulgaria, pe locul 86.

Prin sound, melodia transmite o stare de energie și optimism, în timp ce versurile spun povestea unei iubiri care te poate ridica atunci când totul în viață pare că merge în direcția opusă.

„Sunt extrem de încântată de „Up”. E o piesă care mi-a plăcut încă de la primele beat-uri, de când eram la sesiune în studio cu oameni super talentați și speciali”, a spus INNA.

Artista a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 28 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive. Apoi a lansat „Maza” care are peste 17 milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata și „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.