Ioana Ignat & Edward Sanda – Dacă tu nu ai fi

Ioana Ignat și Edward Sanda colaborează din nou și le aduc fanilor „Dacă tu nu ai fi”, o frumoasă piesă de dragoste. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

După „Doar pe a ta” și „În palma ta”, Ioana Ignat și Edward Sanda își unesc din nou vocile pentru piesa „Dacă tu nu ai fi”. Melodia este compusă de cei doi artiști și vorbește despre dragostea ideală, acea jumătate perfectă pe care cu toții o căutăm.

https://www.youtube.com/watch?v=Zjf_hOpl6So

Noua piesă este acompaniată de un videoclip regizat de Kobzzon, în care îi vedem pe cei doi muzicieni plimbându-se printre tablouri și sculpturi.

În anul 2017, Ioana Ignat a lansat piesa „Doar pe a ta”, ce s-a clasat rapid pe primele locuri în topurile radio și a ajuns la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana a compus și lansat „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 88 milioane vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost „În palma ta”, cu peste 52 milioane vizualizări pe YouTube. Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou pe primele poziții pe YouTube cu piesele „Tu nu meriți”„Azi”„O lume întreag㔄Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus), „Sensibil (Nu am somn)” sau „Vina dragostei”. Printre cele mai recente piese lansate de artistă se numără „Îți place și ție” (ft. Maia Mălăncuș) și „Ultimul anunț” (ft. Vunk).

Edward Sanda a debutat cu piesa și clipul „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese de succes precum „Haine scumpe”„Nicio zi fără tine”„În palma ta” (alături de Ioana Ignat), „Vintage” (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa. infomusic.ro