Irina Rimes – Flori de mai

Irina Rimes le prezintă ascultătorilor un „buchet de Irine” odată cu lansarea piesei „Flori de mai”. 

Compusă de Irina Rimes și cu o producție realizată de Alex Cotoi, „Flori de mai” este o piesă plină de energie, marcată de influențe electronice. Este fundalul muzical perfect pentru dans, dar și pentru introspecție grație versurilor. Melodia vorbește despre iubire, despre cum se schimbă și devine altceva. „Noi nu ne mai, nu ne mai,/Și patul e rece, dar tu ai vrea să mai stai/Noi nu ne mai, nu ne mai/Nici în ploaie, nici sub lună, dar nici sub flori de mai”, spune refrenul piesei.

„Flori de mai” este acompaniată de un videoclip regizat de Vlad Oancea. Vizualul prezintă mai multe variante de Irina. Blonde, brunete, cu păr lung sau scurt, ele sunt precum piesele unui mozaic.

<<Flori de mai>> nu e cea mai profundă piesă a mea, dar este o piesă care te invită să te miști, să o fredonezi și să te simți bine. Îmi place foarte mult clipul, este ceva ce nu am mai făcut până acum și am simțit că s-ar potrivi perfect cu piesa asta. Vă îmbrățișez și sper să vă placă buchetul ăsta de flori la fel de mult cum îmi place și mie”, a declarat Irina Rimes.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio/TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și „Acasă” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hit-uri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

Recent, Irina Rimes a devenit ambasador EQUAL Spotify România, o inițiativă despre unitate, egalitate între genuri, sprijinirea și promovarea artistelor din industria muzicală de pretutindeni. De asemenea, muziciana a fost reconfirmată ca antrenor în cel de-al 11-lea sezon Vocea România.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro