JUNO X Raluka – Două inimi

JUNO și Raluka ne vorbesc despre iubirea sufocată de ego. „Două inimi” se numește noul lor single și este prezentat publicului împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon.

https://www.youtube.com/watch?v=PzyzRMpHm2Q

Prin această colaborare, JUNO și Raluka atrag atenția către partea nevăzută din relații. Piesa „Două inimi” prezintă o poveste de dragoste transformată într-o competiție în care doar ego-ul câștigă.

„Piesa asta nu are nevoie de vreo explicație, e o piesa din inimă. Dintr-una singură. Simt că piesa și clipul sunt cel mai calitativ, bun și sincer produs al meu de până acum. N-ar fi putut să fie asta fără Raluka. Sunt onorat și recunoscător că a simțit sa facă asta. E din „DOUĂ INIMI” piesa de fapt”, declară JUNO.

JUNO a scris „Două inimi”, o piesa inspirată din întâmplări reale, care reușește să transmită foarte multă emoție. Când mi-a trimis demo-ul mi-a plăcut foarte tare și m-a bucurat propunerea lui de a colabora. Este un băiat talentat, care scrie foarte bine. Sper să ajungă mesajul la cât mai mulți dintre voi și să vă placă rolurile noastre din clip.

A fost o filmare aparte, cu scene desprinse, din păcate, din viata reala. Îmi doresc să învățăm câte ceva de aici și să fim mult mai recunoscători pentru ce avem, să iubim mai mult. Enjoy!” declară Raluka.

Textul și muzica piesei sunt create de Alexandru Stancu(JUNO), la producție au lucrat Florin Boka, Angus Mihai și Andrei Barz, iar de mix & master s-au ocupat Florin Boka și Lucian Nagy. Piesa este o coproducție între HaHaHa Production și Cat Music.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro