Laura Cosoi cu cele trei fetițe ale sale, în vacanță

Laura Cosoi, gravidă cu cel de-al patrulea copilaș, se află în vacanță în Thailanda, alături de soț și de cele trei fetițe ale sale. Deși vedeta trece printr-o perioadă extrem de grea, fiind în doliu după moartea mamei sale,  acest lucru nu a oprit-o din a posta pe internet fotografii cu fetițele sale. La schimb, a primit sute de mesaje de încurajări de la fanii ei.

„Bucuriile mele, pacea și lumina de acum”, a scris vedeta pe Instagram, la imaginile cu cele trei fetițe fericite în vacanță. Fanii au fost emoționați să vadă atâta bucurie și împlinire: „Ești bogată!”, „Ești tare norocoasa!”

Probabil în speranța de a o face să se simtă mai puternică, una dintre urmăritoare i-a scris:  Laura, privirile lor spun totul! Suferința este teribilă, dar copilașul din pântec va simți toate stările tale și inclusiv în viața de adult nu-și va putea explica suferința interioară.

Laura le-a mărturisit fanilor, într-o postare anterioară, că se simte vulnerabilă în această perioadă.

„Trebuie să mărturisesc că vă port o profundă recunoștință pentru faptul că îmi sunteți alături în această perioadă. Vă mulțumesc pentru bunătate, grijă, dragoste…am simțit fiecare cuvânt de încurajare venit din suflet. Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate și încerc să iau fiecare lucru așa cum vine. Dar am inima plină, că vă am în viața mea!”.

 

Sursa: odoras.md