Liviu Teodorescu – Mă arunc

Liviu Teodorescu a lansat „Mă arunc”, o piesă sensibilă, acompaniată de un videoclip filmat în mijlocul naturii. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Compusă de Liviu Teodorescu, piesa „Mă arunc” vorbește despre iubire, libertate și curajul de a-ți asuma riscuri. Mesajul versurilor este evidențiat de un videoclip regizat de Silviu Crăciun, ce îl arată pe Liviu Teodorescu bucurându-se de peisajele naturale și explorându-le prin zbor.

„Uneori îmi vine să plec singur pe munți și să mă gândesc la ale mele. Alteori stau singur și descopăr în mine o iubire mare, care nu are nevoie să-și găsească corespondent în nimeni și nimic, ea este, pur și simplu. Cam despre asta e piesa asta și clipul, despre introspecție. Iubire pentru ea, pentru oameni, pentru Dumnezeu, nici eu nu știu despre ce fel de iubire, pentru că au curs, pur și simplu, prin mine versurile și muzica. E despre Iubire Universală. Asta e o piesă din aia de îmi place mie mult. Sper că și vouă!”, a transmis Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția la Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recent, artistul a lansat „Nu-s ca fosta ta”, o melodie în colaborare cu Paulina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro