Minelli – Nothing Hurts

Minelli, autoarea hitului „RAMPAMPAM”, a revenit cu o nouă piesă, intitulată „Nothing Hurts”. Acompaniată de un videoclip realizat de NGM Creative, melodia este un potențial hit al sfârșitului de an.

Muzica și versurile piesei „Nothing Hurts” au fost compuse de Minelli, Jordan Shaw și Fridolin Walcher, iar producția e semnată de Freedo. Producătorul elvețian este cunoscut pentru colaborarea cu Zara Larsson („Lush Life”) și cea cu Chainsmoker („Takeaway”).

Videoclipul a fost realizat de NGM Creative, iar producția a fost realizată de Loops Production. Filmările au avut loc la Palatul Noblesse.

„”Nothing Hurts” este o piesă de dragoste, despre o despărțire. Poate pare banal, dar este foarte important pentru mine ca ascultătorii să se regăsească în această melodie”, a declarat Minelli despre noua lansare.

Piesa „RAMPAMPAM„, lansată de Minelli în martie, este un hit internațional ce a acumulat până în acest moment peste 160 de milioane de vizualizări pe YouTube. În platformele digitale are peste 70 de milioane de ascultări în întreaga lume. Din punctul de vedere al difuzărilor la radio, „RAMPAMPAM” a fost în rotație în 59 de țări și a depășit un număr impresionant de 120.000 de play-uri și poziția întâi în mai multe țări.

Minelli și-a contruit un portofoliu impresionant cu hituri scrise de ea. În calitate de songwriter, a scris piesa „Flashbacks” by INNA, care a ocupat locul întâi în Rusia. Mai mult, a scris piesa „F..K THAT” by Bastard care a fost locul întâi în Rusia pentru mai multe săptămâni. În calitate de cantautor, a lansat în 2019 „Mariola” care a fost o performanță locală, atingând locul #1 pe radio și TV. La sfârșitul anului 2019, piesa obținând locul 4 în topul celor mai difuzate piese în România. În 2020 a venit cu piesa „Discoteka”, o colaborare alături de INNA, care a obținut locul 4 în topul celor mai difuzate melodii în Elveția.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro