MIRA x Theo Rose – Ca-n România

MIRA și Theo Rose își unesc forțele și lansează „Ca-n România”, o piesă plină de energie, cu un ritm balcanic, numai bună pentru dans. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

„Ca-n România” a fost compusă de Șerban Cazan, MIRA, Juno, și Emilian. Melodia celebrează atmosfera românească, glorifică frumusețea româncelor și te îmbie la dans cu ritm contagios.

Piesa asta are o poveste foarte interesantă și din acest motiv cred că are și o personalitate aparte. Stătea la sertar de mai bine de un an și într-un final am fost convinsă să o scot, dar am zis că nu o scot decât dacă Theo Rose o cântă cu mine. Am pus mâna pe telefon am sunat-o si i-am zis: <<Teodoro, vezi dacă îți place piesa asta, dacă nu o cânți tu, n-o cântă nimeni>> 😄 și nici 2 luni mai târziu, uite piesa, uite clipul. Hai, Doamne ajută, să o auzim la fiecare colț de stradă, să duduie în fiecare mașină și club!”, a transmis MIRA.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi, o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, „Maracas” (alături de Lino), dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Theo Rose a lansat piese de succes precum „Pe bune”, „Awella”, „De azi”, „Pastila sufletului” (feat. What’s UP), „Nu știi ce vrei” sau „Pansament”. Printre cele mai recente colaborări se numără cea cu Emilian pentru hitul „De trei zile”, „Roata” și „Cântec la nai”, alături de Damian Drăghici, dar și „Fructul Interzis”, alături de Cabron.

Artista poate fi văzută în fiecare vineri la PRO TV, în cadrul emisiunii Vocea României. Theo Rose face echipă cu Horia Brenciu pentru cel de-al 11-lea sezon al competiției de voci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro