Seraphina, fiica lui Ben Affleck și Jennifer Garner, și-a schimbat numele. Motivul pentru care a făcut-o

Fiica în vârstă de 15 ani a lui Ben Affleck și Jennifer Garner și-a schimbat numele și s-a tuns scurt. Adolescenta a ales să-și spună Fin, noul ei nume fiind dezvăluit săptămâna trecută la slujba de pomenire a bunicului ei, care a încetat din viață la vârsta de 85 ani. Fata celor doi actori face parte din comunitatea LGBTQ+ și spune că nu se consideră a fi nici de sex feminin, nici de sex masculin.

Purtând un costum cu pantaloni negri, Fin s-a prezentat sub noul nume înainte de a citi un verset biblic congregației de la Christ Church United Methodist din Charleston, Virginia de Vest. Tânăra a fost văzută în public cu părul tuns scurt în luna februarie a acestui an, dar acum a fost prima dată când s-a prezentat cu noul nume.

Seraphina, fiica lui Jennifer Garner, s-a prezentat la pupitrul bisericii spunând: „Bună ziua. Mă numesc Fin Affleck”, după care a citit capitolul 16, versetul 8 din Cartea Proverbelor, potrivit DailyMail, citat de unica.ro.

Fin este fiica mijlocie a lui Ben Affleck și Jenifer Garner, cei doi mai având doi copii, Violet Anne (18 ani) și Samuel (15 ani). Actorii s-au despărțit în 2015, divorțul lor fiind finalizat în 2018, însă au păstrat o relație de prietenie.

În 2022, Affleck s-a căsătorit cu cântăreața Jennifer Lopez, a cărei fiică Emme Maribel Muniz, în vârstă de 16 ani, folosește pronume neutre din punct de vedere de gen și a devenit apropiată de Fin ca soră vitregă.

Adolescenta s-a tuns băiețește în ultimii ani și a fost fotografiată în mod regulat în haine masculine. Seraphina este doar unul dintre copiii celebrităților care încearcă să își găsească identitatea.

Sursa: ziarulnational.md