Smiley – Mi-aduc aminte

Smiley le prezintă fanilor un nou fragment din serialul muzical „Mai mult de-a viață” prin intermediul piesei „Mi-aduc aminte”. Melodia este acompaniată de un videoclip încărcat de senzualitate, personajele principale fiind Smiley și Gina Pistol. Te invităm să îl urmărești.

În noul clip, Smiley apare în secvențe de dragoste intensă alături de Gina Pistol, cu nopți fierbinți începute pe timp de zi, în public, într-o avalanșă de amintiri și iluzii. După ce primele trei episoade ale serialului, „Locul sfințește omul”„Nu mai există dup-aia” și „Purtat de vânt”, au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenței tumultuoase și a drumului spre succes a trei buni prieteni, „Mi-aduc aminte” vorbește despre dragostea pasională, dar înșelată, care bântuie ani de zile prin destinele protagoniștilor.

„Unele iubiri se vor de la început pentru totdeauna, oricât te-ai abate de la drumul drept, din ambiții, greșeli, dureri, gelozii, derive, etape diverse, ele revin din când în când și luptă să rămână până la sfârșit. <<Mi-aduc aminte>> este glasul destinului care plantează iubirea în suflet încă din copilărie și nu o mai lasă smulsă de nimeni și de nimic”, a declarat Smiley.

„Mi-aduc aminte”, a patra din seria de cinci piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viață”, este co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) și Dorian Micu, muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Dorian Micu, Vizi Imre, Florin Boka, Lucian Nagy și Roland Kiss.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al muzicianului, serialul „Mai mult de-o viață”, compus din cinci episoade construite ca scurt-metraje ce leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producție HaHaHa Production și Cat Music.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro