Sylvester Stallone părăsește California. Unde a decis să se mute

Sylvester Stallone va părăsi definitiv California. Actorul în vârstă de 77 de ani a făcut anunțul în cel mai recent episod al reality show-ului „The Family Stallone”. El se va muta cu soția sa în Florida.

„După ce am analizat situația, mama voastră și cu mine am hotărât că este timpul să mergem mai departe și să părăsim California definitiv, așa că vom merge în Florida”, le-a spus Sylvester celor trei fiice ale sale – Scarlet (21 de ani), Sistine (25 de ani) și Sophia (27 de ani). El a adăugat: „Vom vinde această casă. Este o afacere încheiată”. Soția guvernatorului din Florida, Casey DeSantis, a reacționat pe X la aflarea veștii: „Bine ați venit în statul liber, Florida. Aici poți cumpăra pastă de dinți fără să fie nevoie de un paznic înarmat pentru a v-o debloca”.

În 2021, actorul din „Rambo” a cumpărat o casă de 35,4 milioane de dolari în Palm Beach, potrivit Palm Beach Daily News, citat de filmnow.ro.

Stallone și Jennifer Flavin aproape au divorțat în 2022, după 25 de ani de căsătorie. Acum, după ce fetele lor s-au mutat, lăsând „cuibul gol”, aceștia au decis că a venit momentul pentru un nou început. „Este un cuib gol. Trebuia să facem o schimbare”, a explicat Jennifer Flavin Stallone, în vârstă de 55 de ani, în timpul premierei sezonului 2 din „The Family Stallone”. „Avem multe rădăcini în California, așa că nu este o tranziție ușoară către Florida”, a spus Sylvester Stallone. „Dar Jennifer chiar a fost decisă în această privință. Am cedat”.

De când și-au cumpărat casa din Florida, în urmă cu trei ani, Stallone și soția sa au petrecut timp atât în Florida, cât și în California. „Este o mișcare incredibilă, trebuie să spun că sunt foarte mulțumită de mutarea noastră. M-am născut și am crescut acolo, doi dintre copiii noștri s-au născut acolo, dar acum toată lumea a plecat, fiicele noastre s-au mutat pe Coasta de Est… așa că nu a mai rămas nimic pentru mine în California”, a continuat ea. „Și câțiva dintre cei mai buni prieteni ai noștri s-au mutat, așa că eu cred că este o decizie bună, să ne facem noi prieteni, să trăim un stil de viață total diferit, îmi place, sunt foarte fericită”.

„Despre California cred că este probabil cel mai frumos stat din SUA, dar aveam nevoie de o schimbare”, a adăugat ea. „Am simțit că am stat acolo suficient de mult acolo, viața este scurtă, așa că am vrut să fac o schimbare și nu să stau într-o singură casă tot restul vieții mele”.

Sursa: ziarulnational.md