The Motans – Café de Flore

Poezie, artă, mituri și amintirile unei iubiri trecute – sunt doar câteva elemente care alcătuiesc „Café de Flore”, noua piesă marca The Motans. Melodia este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

The Motans a reușit să concentreze în „Café de Flore” numeroase teme și motive. Muzicianul vorbește despre reminiscențele dureroase ale iubirii, însă face și o serie de referințe culturale. Cel mai evident exemplu este chiar titlul piesei, ce trimite la una dintre cele mai vechi cafenele din Paris. Mai mult, denumirea cafenelei este inspirată de o sculptură a zeiței romane Flora.

În versurile melodiei „Café de Flore”, The Motans menționează Renașterea în artă, Mărul ca fruct interzis și pe René Magritte cu faimoasa pictură – „Îndrăgostiții”. Cea din urmă sursă de inspirație este prezentă și în videoclip. Regizat de Roman Burlaca, clipul prezintă o serie de personaje ale căror chipuri sunt învăluite în pânză.

The Motans este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului.

Printre cele mai recente lansări se numără „Supererou”,  „03:00 AM”, o colaborare cu NANE, dar și „În Golul Tău”, una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți dintre noi am fi vrut să o scriem. Anterior, artistul a lansat „La Nesfârșit”„A Mea” și  „Vara În Care M-ai Găsit”, o colaborare cu PAX.

Recent, artistul a lansat „Great Expectations”, cel de-al treilea album din carieră.