The Motans x INNA – Tare

The Motans și INNA le prezintă fanilor o piesă fresh și plină de energie – „Tare”. Colaborarea muzicală a celor doi artiști este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

„Tare” este compusă de Denis Roabeș, INNA, Sebastian Barac, Alex Cotoi și Marcel Botezan. Piesa vorbește despre o iubire pasională, ce merită trăită indiferent de eventualele dureri și dezamăgiri – „Iubește-mă tare / Dă-i cu toată puterea / Dă-i din nou și din nou și din nou / Îmi asum eu durerea”.

Versurile piesei sunt acompaniate de o poveste vizuală regizată de Bogdan Păun și produsă de Loops Productions.

The Motans este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului.

Printre cele mai recente lansări se numără „Supererou”,  „03:00 AM”, o colaborare cu NANE, dar și „În Golul Tău”, una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți dintre noi am fi vrut să o scriem. Anterior, artistul a lansat „La Nesfârșit”„A Mea” și  „Vara În Care M-ai Găsit”, o colaborare cu PAX.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști dance din industrie. Cu un șir lung de hituri, precum „Hot” sau „UP”, ce au obținut multi-platină, artista a colaborat cu unele din cele mai importante nume la nivel global, amintind aici de J Balvin, Sean Paul, ALOK sau Sofi Tukker. Mai mult de atât, lansările ei solo au dus-o până în punctul în care astăzi spunem despre INNA că este cel mai bine vândut artist român.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro