Top curiozități bizare despre obiceiurile zilnice ale celebrităților

Viața celebrităților este adesea privită cu admirație și curiozitate, iar obiceiurile lor zilnice adesea excentrice sunt subiect de discuție în lumea întreagă. De la ritualuri matinale neobișnuite până la preferințe culinare bizare, vedetele au moduri fascinante de a-și trăi ziua. Iată un top al celor mai curioase obiceiuri ale unor celebrități:

1. Lady Gaga și cristalele

Lady Gaga este cunoscută pentru excentricitatea sa, iar unul dintre obiceiurile ei notabile este legat de cristale. Ea crede în puterea lor de a aduce energie pozitivă, așa că nu pleacă niciodată de acasă fără câteva cristale în geantă.

2. Matthew McConaughey și prima cafea a zilei

Actorul Matthew McConaughey are un obicei matinal interesant – își începe ziua cu o cană de cafea pe care o pregătește el însuși. Cu toate acestea, nu folosește o mașină de cafea obișnuită; preferă să-și macine boabele de cafea și să prepare băutura într-un mod mai personal.

3. Angelina Jolie și înțepăturile de albine

Angelina Jolie adoptă o abordare neobișnuită pentru a-și menține frumusețea. Ea a declarat că își face un tratament cosmetic cu înțepături de albine pentru a-și stimula circulația și a obține o piele radiantă.

4. Kanye West și pauza de creativitate în Japonia

Kanye West, artistul și producătorul muzical, își ia adesea o pauză de creativitate în Japonia. A afirmat că își regăsește inspirația în această țară, făcând călătorii regulate pentru a se reconecta cu creativitatea sa.

5. Gwyneth Paltrow și băile de aburi vaginale

Actrița Gwyneth Paltrow este fondatoarea platformei de wellness Goop și susține diverse metode neconvenționale de îngrijire personală. Unul dintre cele mai notabile este “vaginal steaming” sau băile de aburi vaginale, pe care le recomandă pentru beneficiile lor asupra sănătății feminine.

6. Oprah Winfrey și listă de recunoștință zilnică

Oprah Winfrey adoptă un obicei pozitiv în fiecare zi. Ea ține o listă de recunoștință zilnică, notând lucrurile pentru care se simte recunoscătoare. Acest exercițiu simplu îi ajută să mențină o perspectivă pozitivă.

7. Brad Pitt și sculptatul

Brad Pitt se relaxează sculptând cupe de artă. Actorul și producătorul și-a dezvoltat abilitățile artistice și, din când în când, își expune operele de artă la evenimente speciale.

8. Beyoncé și muzica în duș

Beyoncé preferă să asculte muzică relaxantă în timpul dușului. A declarat că acest obicei îi oferă o oază de liniște și o pregătește mental pentru activitățile zilei.

Aceste obiceiuri bizare ale celebrităților oferă o privire fascinantă în viețile lor personale și în modalitățile neconvenționale prin care aceștia își mențin echilibrul și creativitatea. Indiferent dacă sunt extravagante sau practice, aceste trăsături adaugă unicitate și mister lumii fascinante a celebrităților.

Sursa: ea.md