Trei supe și ciorbe pe care le poți face în iarna aceasta. Sunt delicioase și foarte ușor de pregătit

Vremea rece din ultima perioadă ne reamintește că, indiferent de cât de blândă a fost această iarnă, încă ne mai desparte o perioadă lungă de timp până vom intra în primăvară. Iar dacă vrem să ne încălzim alături de prieteni și familie, în jurul unei mese delicioase, există unele supe perfecte pe care le putem prepara.

De-a lungul lunii ianuarie, după perioada agitată și plină de preparate grele de la finalul lui decembrie, o alegere perfectă pe care o putem face este să introducem mai multe supe în dieta noastră. Ușor de preparat, delicioase, cât și extrem de versatile, supele vor fi o alegere perfectă pentru mesele din aceastăperioadă.

Iar dacă nu ne putem decide ce fel de supe să pregătim ori dacă vrem să încercăm ceva nou, iată câteva propuneri delicioase!

Supele perfecte pentru această iarnă

Indiferent de ce fel de preferințe avem în bucătărie, cu siguranță există o supă care ne poate satisface. Iar dacă vrem o masă delicioasă, care să ne încălzească și stomacul și sufletul în această iarnă, există o mulțime de opțiuni pe care le avem la îndemână.

Supă de fasole

Un adevărat „clasic” al bucătăriei autohtone. Putem folosi orice fel de fasole și mai putem încerca și să experimentăm puțin cu gustul și să folosim și boia de ardei iute. Iar partea cea mai bună este faptul că supa de fasole poate fi delicioasă chiar și fără carne.

Supă de pui și tăiței

O altă alegere care nu are cum să dea greș este supa de pui! Iar un truc special, pe care foarte puțini oameni se gândesc să îl utilizeze este să folosim carne de pui deja pregătită la rotișor. Deși poate părea puțin bizar, condimentele deja prezente în puiul făcut la rotisor vor oferi supei voastre un gust extrem de special.

Iar un alt avantaj al puiului la rotisor pus în supă este faptul că timpul de pregătire va scădea destul de mult, având în vedere că puiul folosit este deja fraged și făcut.

Supă de șuncă și cartofi

Frigiderul este aproape gol și nu doriți să comandați ceva de la un restaurant? Ei bine, o supă specială, extrem de ușor de pregătit, este cea de șuncă și cartofi. Puteți experimenta cu aromele și să folosiți diferite legume, condimente, smântână sau orice altceva mai aveți la îndemână prin casă.

În final, acestea sunt doar câteva dintre rețetele speciale la care putem apela pentru a ne încălzi alături de o masă delicioasă, pe timp de iarnă.

Sursa: odoras.md