Trupa KISS va lansa un concert virtual în 2027

Primul concert cu Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer drept avataruri virtuale va avea premiera în 2027. KISS a confirmat vestea cu un scurt clip video. Te invităm să-l urmărești în articol și să afli mai multe detalii.

KISS a susținut ultimul concert la Madison Square Garden pe 2 decembrie, marcând o încheiere spectaculoasă a turneului mondial „End Of The Road”. În cadrul evenimentului, artiștii au anunțat că vor continua călătoria muzicală ca imagini virtuale, devenind astfel prima trupă din SUA care face acest lucru.

Pentru a confirma proiectul, KISS a dezvăluit un teaser video ce conține câteva fragmente audio de la fanii încântați ai trupei, precum și o scurtă animație a viitoarelor avatarurilor ale membrilor formației.

„50 de ani este o perioadă lungă, iar ceea ce ne rezervă viitorul este în pregătire”, este menționat în clip.

Avatarurile ar fi realizate de compania SFX a lui George Lucas, Industrial Light & Magic, în colaborare cu Pophouse Entertainment Group, care a fost co-fondat de Björn Ulvaeus de la ABBA și care se află în spatele spectacolului Voyage al trupei suedeze.

Costurile depășesc 200 de milioane de dolari și conform lui Gene Simmons:

„Putem fi pentru totdeauna tineri și veșnic emblematici, ducându-ne în locuri la care nu am visat niciodată până acum. Tehnologia îl va face pe Paul [Stanley] să sară mai sus decât a făcut-o până acum.”

Proiecțiile KISS vor avea o înălțime de peste opt metri și abilități care le vor permite să zboare deasupra publicului, să sufle foc și multe alte efecte dramatice pe care trupa le-a obținut adesea prin scenografie și cascadorii.

 

sursa: infomusic.ro