Un actor și regizor de la Hollywood vrea să lanseze o producție cinematografică în R. Moldova. În film vor apărea și actori de la Chișinău

Actorul și regizorul american Boris Krutonog, născut la Chișinău, intenționează să producă un film în R. Moldova. În producția cinematografică vor fi atrași și actori de la Chișinău, a anunțat fostul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, care s-a întâlnit peste ocean cu regizorul Krutonog.

Boris Krutonog, care a jucat în filme precum „Star Trek” și a fost partener de platou al legendarului Sean Connery, caută sprijin financiar pentru a turna un film în R. Moldova.

„Am discutat despre lansarea, în viitorul apropiat, a unei producții cinematografice în R. Moldova, realizată prin contribuția actorului de la Hollywood, Boris Krutonog, cu participarea actorilor din republica noastră și al sprijinului financiar extern.

Totodată, am convenit ca împreună să ne implicăm într-un proiect de promovare a R. Moldova în Statele Unite, cu implicarea membrilor activi ai diasporei moldovenești, a membrilor Congresului american, a sectorului privat și asociativ”, a scris Ulianovschi într-o postare pe Facebook.

Sursa: ziarulnational.md