Valeria Stoica – All We Wanna Do

Valeria Stoica a lansat videoclipul noului său single – „All We Wanna Do” – o piesă vibrantă, care vorbește despre libertate, iubire și bucuria de a trăi în prezent. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Piesa „All We Wanna Do” a fost compusă de Valeria Stoica și Mihai Ristea, și prezintă un mix rafinat de sunete pop și elemente electronice. Videoclipul care acompaniază melodia surprinde imagini hipnotice, coregrafii dinamice și personaje colorate.

Materialul video a fost regizat de Irina Alexiu și filmat într-un studio gol din București. Valeria Stoica și o serie de dansatori pun în scenă câteva coregrafii interesante.

Valeria Stoica a reușit să se remarce prin piesele „Distanțe”, „Poate”„Just a Boy”„Be my Friend”„Get Back” și „Gravity”, cât și prin prestații naționale și internaționale. În 2019, artista a cântat în deschiderea concertului Lucy Dacus în Dortmund și a lui Jacob Lee ce a avut loc în București. În același an, Valeria Stoica a avut o prestație remarcabilă la festivalul internațional Electric Castle.

În 2020, Valeria Stoica a lansat albumul de debut, I don’t like roses”. Acesta reprezintă un fascinant proces de alchimie, în care ascultătorul este purtat printr-o poveste despre natură și iubire, despre lucruri simple, autentice, pline de profunzime și emoție.

Anul 2021 i-a adus câteva colaborări de succes precum „Take Me To The Moon”, piesă lansată împreună cu producătorul elvețian Kadebostany, colaborare ce se extinde, astfel că pe final de an au lansat „Wild In Secret”, un single sofisticat și perfect de ascultat în orice moment.

 

sursa: infomusic.ro