Videoclip oficial: Ioana Ignat – Colindăm, colindăm iarna

Ioana Ignat a lansat propria versiune a cunoscutului colind. Noua variantă beneficiază de un material vizual, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

„Colindăm, colindăm iarna” se găsește pe noul album al artistei, lansat alături de surorile sale, Maria Magdalena și Mădălina. Talentatele surori ne aduc spiritul Crăciunului cu interpretări pline de emoție, care, cu siguranță, vor fi coloana sonora a acestor sărbători. De asemenea, Ioana, Mădălina și Maria Magdalena Ignat au mai lansat în urmă cu doi ani colindele „Din cer senin” și „În căsuța cea săracă”, pe care cele trei le cântau alături de familie, în copilărie.

„Colindăm, colindăm iarna” este însoțit de un clip regizat de Emil Kasa, ce o prezintă pe Ioana interpretând melodia, într-o atmosferă caldă și liniștită. Vocea cântăreței este acompaniată de o orgă, simplitatea momentului evidențiind frumusețea colindului.

Ioana Ignat provine dintr-o familie foarte talentată. Drept dovada sunt și surorile sale, Mădălina și Maria Magdalena, care au debutat și ele în muzica românească. În anul 2017, Ioana Ignat a lansat piesa „Doar pe a ta”, ce s-a clasat rapid pe primele locuri în topurile radio și a ajuns la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana a compus și lansat „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 80 milioane vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost „În palma ta”, cu peste 45 milioane vizualizări pe YouTube. Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou pe primele poziții pe YouTube cu piesele „Tu nu meriți”„Azi”„O lume întreag㔄Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus), „Sensibil (Nu am somn)”, precum și cel mai recent single alături de Pavel Stratan, „Vina dragostei”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro