Videoclip oficial: Nicole Cherry feat. Jenn Morel – No Te Sale

România face echipă cu Republica Dominicană prin intermediul piesei „No Te Sale”, o colaborare între Nicole Cherry și artista Jenn Morel. Te invităm să asculți melodia și să urmărești videoclipul senzual.

Melodia „No Te Sale” este produsă de Mădălin Roșioru și Erik Frank și a fost înregistrată de Nicole Cherry în SUA. La fel ca în cazul precedentei melodii, „Mujer Latina”, Nicole continuă să cânte în spaniolă, fiind limba străină pe care o îndrăgește cel mai mult.

„No Te Sale” este însoțită de un videoclip regizat de NGM Creative. Materialul a fost filmat în 2020, în București și Miami.

Cu multiple hit-uri în clasamentele muzicale, Nicole Cherry este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Primul ei hit de succes a fost „Memories”, reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi sau Joey Montana.

Jenn Morel a devenit cunoscută pentru rimele puternice si videoclipurile virale. Primul succes l-a obținut cu melodia „Ponteme”, track care a primit discul de platină. Pe 23 octombrie 2020, Jenn și-a lansat albumul de debut omonim, care prezintă o varietate de sound-uri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro