VUNK – Dorul are multe forme

VUNK sărbătorește cu o piesă nouă Ziua Dorului, eveniment iniţiat de către trupa în urmă cu şapte ani. Dorul capătă anul acesta mai multe chipuri prin noua melodie ”Dorul are multe forme” şi un videoclip cu 41 de personalităţi din sfera publică.

Dorul are multe forme” este un imn dedicat Zilei Dorului de pe 13 mai, o sărbătoare creată de VUNK în urmă cu sapte ani, care a explodat în mediul online și care unește oamenii din toate mediile în jurul unui sentiment comun – dorul (cuvânt care există numai în limba română).

Cornel Ilie: „Intenția clipului este de a propune o provocare colectivă de acceptare a propriilor emoții. Ca o terapie de grup”

„”Dorul are multe forme” și poate naște multe fantome în suflet și minte. Le ducem cu noi, după noi, zi de zi. Uneori, le acceptăm, alteori refuzăm să ni le recunoaștem. Dar tot ne bântuie. Tuturor ni se întâmplă la fel. Însă, putem arăta altora că este în regulă să fie așa, că e firesc și că orice om pe lumea asta, oricât de cunoscut ar fi, cu orice s-ar ocupa, e la fel de vulnerabil ca toți ceilalți. Iar asta e o forma de putere, nu o slăbiciune.

Intenția clipului este de a propune o provocare colectivă de acceptare a propriilor emoții. Ca o terapie de grup, dar pentru a-i vindeca pe alții, în primul rând:)”, a declarat Cornel Ilie.

Melodia este compusă de către Cornel Ilie si Gabriel Maga, iar videoclipul a fost realizat de către Cornel Ilie, alături de Cristina Oltean (DOP) şi The Brothers M (montaj). O colecţie de portrete, cât se poate de naturale și firești, surprinse în locațiile în care se aflau cei filmaț, videoclipul reuneste cadre cu 41 de persoane din sfera publică.

Din distributia videoclipului fac parte:

  • Adela Popescu, Alex Dima, Alin Gălățescu, Alina Șerban, Ana Rubeli, Andrei Pavel, Bogdan Pavlică, Cătălin Anchidin, Cătălin Măruță, Cătălin Striblea, Cori Grămescu, Cosmin Seleși, Cristin Bâtlan, Cristina Stănciulescu, Damian Drăghici, Dan Byron, Dan Fințescu, Dora Gaitanovici, Gilda Comârzan, Horia Brenciu, Horia Tecău, Irina Baianț, Irina Margareta Nistor, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Mihai Morar, Mihai Șora, Mirela Oprișor, Mirela Retegan, Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte, Otravă Cristian Șimonca, Ovidiu Buta, Paula Herlo, Radu Savopol, Raisa Beicu, Răzvan Simion, Sebastian Coțofană, Smiley, Veronica Trandafir, Virgil Ianțu

 

sursa. infomusic.ro