VUNK – Ochi de blugi

VUNK a lansat „Ochi de blugi”, o piesă nostalgică, ce ne poartă printr-un carusel de emoții și amintiri. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

VUNK le prezintă fanilor o piesă proaspătă, intitulată „Ochi de blugi”. Melodia a fost compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga și vorbește despre amintirea acelei persoane speciale. „Ochi de blugi / La cât crezi c-ajungi / Știu că tu întârzii mai mereu”, spune refrenul melodiei.

Melodia este acompaniată de un videoclip candid, în care protagoniști sunt Cornel Ilie și Laura Oana, fostă concurentă la Vocea României 2022. Cei doi pun în scenă imagini romantice ce evidențiază mesajul melodiei.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă” (Hit Gold), „Vreau o țară ca afară”, „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – „Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro